Hoe ga ik te werk?

Voordat ik écht aan het werk gaan, kom ik vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we je voorkeuren wat betreft je wensen en eisen voor je nieuwe interieur.  Na het kennismakingsgesprek kan ik een passende offerte voor je samenstellen.

Ter voorbereiding op een kennismakingsgesprek vragen ik je (indien nodig):

  • Een plattegrond of bouwtekening
  • Een lijstje met meubels, verlichting en accessoires die je graag wilt behouden
  • Eventueel inspiratiemateriaal of interieurbeelden die je aanspreken
  • Het budget voor je interieur
Icon Image

KLEURADVIES

Voor een kleuradvies kom ik bij je thuis. Om een goed advies te kunnen geven, is het belangrijk dat ik de sfeer van je woning kan ervaren. Ook kan ik dan rekening houden met de stijl, lichtinval en de grootte van de ruimtes. Door middel van kleurstalen kijk ik dan welke kleuren het beste in de ruimte zullen passen.

Prijs: Op basis van een offerte

 

Icon Image

MEUBELPLAN

Heb je geen idee welke meubels het beste bij je stijl passen? Wij maken graag een meubelplan op basis van jouw wensen en eisen. Verder geven we tips in welke winkels deze meubels verkrijgbaar zijn binnen jouw regio.

Prijs: Op basis van een offerte

Icon Image

2D INTERIEURADVIES

Kom je er helemaal niet uit met de indeling van je interieur? Een overzichtelijke plattegrond van de indeling van de ruimte laat je precies zien welke meubels op welke plek het beste tot hun recht komen! Een 2D interieuradvies is een advies van begin tot eind en bestaat uit een moodboard, stijlenplan, kleuradvies, overzichtelijke plattegrond, meubel-, verlichtings- en accessoiresplan en een shoplijst.

Prijs: Op basis van een offerte

Icon Image

3D INTERIEURADVIES

Je kunt pas echt een goede voorstelling van een ruimte krijgen als je er zelf doorheen loopt. Maar hoe kan dat nou als de ruimte nog niet klaar is? Met een 3D Interieuradvies is dit mogelijk! Dit totaaladvies is een advies van begin tot eind en bestaat uit een moodboard, stijlenplan, kleuradvies, 3D visualisatie, renderingen, meubel-, verlichtings- en accessoiresplan en een shoplijst.

Prijs: Op basis van een offerte

Sluit Menu