Over MaudbyMaud interieuradvies

MaudbyMaud Interieuradvies is een jonge, creatieve onderneming, opgericht door interieuradviseur Maud Korsten, die haar liefde voor interieur graag met iedereen wil delen. Van het creëren van moodboards of het geven van een kleuradvies, tot en met een uitgebreid en volledig interieuradvies. Ze weet voor iedereen een passend ontwerp en advies op tafel te krijgen. 

Maud Korsten

Over Maud

Al van jongs af aan heb ik een passie voor alles wat met wonen, kleur en interieur te maken heeft. Elke week veranderde ik de indeling van mijn slaapkamer en de muren werden geregeld voorzien van een ander kleurtje. Het bleef niet alleen bij de slaapkamer, want als pap en mam niet thuis waren, kwamen de meubels in de woonkamer ook anders te staan!

Verder waren de playmobil huizen en de zelfgebouwde hutten altijd perfect ingericht. Ook het computerspel ‘The Sims’, waar huizen in gebouwd en ingericht kunnen worden, speelde ik bijna dagelijks. Deze huizen tekende ik van tevoren zorgvuldig uit op ruitjespapier.

Het zat er allemaal al vroeg in. Van deze passie wilde ik graag écht werk maken. Na het VMBO diploma en poging tot het HAVO diploma, besloot ik door te gaan voor een diploma interieuradvies.

Over de studie

Een diploma komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Op het Summa College in Eindhoven op de School voor Wonen en Design volgde ik een 4 jaar durige studie. Tijdens deze studie heb ik alles geleerd over interieur, vormgeving en styling. Graag wil ik nu al mijn kennis en vaardigheden in praktijk brengen en met jullie delen!

De fictieve huizen zijn nu veranderd in echte projecten, waar ik met mijn eigen onderneming aan de slag ben als gediplomeerd interieuradviseur.

Sluit Menu